Остават по-малко от 10 дни до Коледа и истерията с това какво да подариш на най-близките си нараства. Има много аспекти при изобора на подарък, с които ще трябва да се съобразиш - бюджет, вкус, размери... а после и опаковане. Колкото повече са хората, които искаш да зарадваш, толкова повече са усложненията при селектирането. В такива моменти ти се ще да има едно универсално нещо, на което ще се зарадва всеки. Бързаме да те зарадваме като ти кажем, че имаме отговор на твоето желание. И това са кецовете. Можем директно да те изпратим в едно от най-добрите места за тази цел - Buzz - но искаме да ти разкажем защо точно мислим така.

Ултимативната обувка

Независимо какъв е твоя лайфстайл, винаги имаш кецове. Дори и да си най-изисканата дама пак ги носиш, дори и да е само във фитнеса. Подарената дреха може би няма да отговори на стила на човека, но кецовете са си кецове и ако заложиш на класически бранд, няма да сбъркаш.

Резолюции

"Нова година, ново аз" е една от най-баналните фрази, които чуваме по това време на годината. Ако обаче за теб или човека, на когото ще дадеш подарък, не са празни приказки, радваме са на това вдъхновение. Обикновено в новогодишните закани е включена и идеята за по-активен начин на живот и спорт, и един чифт атрактивни кецове биха увеличили мотивацията да се разходиш до фитнеса.

Комлект

Ако искаш с гаджето да имате нещo, с което да си match-вате (подхождате), кецовете са най-добрия вариант. Хем не е толкова очевидно, хем изпълнява идеята си чудесно. Дрехите в такива ситуации не са най-добрият избор, защото в повечето случаи има множество фактори, с които да се съобразиш. Кецовете, от друга страна, освен да отговарят на точния номер, нямат много други изисквания.

Опаковането

Дори и да си избрал най-невероятните подаръци, част от магията на празника е добрата презентация, или накратко казано - опаковката. Там също можеш да се срещнеш с множество перипети, ако трябва да се бориш с по-абстрактни форми. Кецовете пък, независимо от дизайнерската си конструкция, винаги идват в кутия, която улеснява последния етап от предпразничната суматоха. Win-win!

Подарък от съдбата

На Коледа, освен за другите, трябва да се погрижиш и за себе си. А щом си сред читателите на Asphalt, дори без да пишем тази статия, знаем, че кецовете са това, което искаш. Ти зарадвай близките си, а ние ще зарадваме теб - в профила ни в Инстаграм можеш да се вклчиш в коледния ни Giveaway, благодарение на Buzz. По-щедри и от Дядо Коледа, те ще зарадват някой от вас ваучер за кецове по избор на стойност 300лв. Весела Коледа!

Снимки: Димитър Дрю