Никой не вижда света така, както скейтърите. За повечето от нас градът е просто място, в което живеем, докато за тях е един голям скейтпарк, който чака да бъде превзет. Парапетите, за които се държим, са рейлове, където можеш да лепнеш един чуден front 5-0; стъпалата, които изкачваме, са перфектната опция за един въздушен treflip, а мраморната настилка покрай НДК е топ за една бърза игра на S-K-A-T-E.

Скейтърите не само виждат по различен начин заобикалящата ги среда, но и мислят по съвсем различен начин от нас, обикновените хора. Екстремният спорт кипи в кръвта им и това им дава гориво да поставят тялото си на ръба и да прекрачват границите на ума ежедневно. За тях падането е ставане и нов, пореден опит, докато неуспехът се превърне в успех.

Често този начин на мислене, това различно виждане и разбиране за света преливат в музиката и изкуството и това ражда един креативен свят, в който всеки, дерзаещ да мисли различно, е добре дошъл. Един свят, който те насърчава, да твориш и да създаваш шедьоври по свой собствен начин, било то чрез музика, мода, дизайн, графити или скейт. Един свят, в който неуспехите са част от успеха, а обществото и културата са на първо място. Едно място за онези, които са винаги готови да се впуснат в нещо ново и необятно с главата напред. Това е светът на скейтбординга.

Converse One Star Pro e обувката, създадена точно с тази мисъл и точно за този тип хора. За онези, които не се страхуват да бъдат различните на деня. One Star Pro събира в себе си едновременно един богат микс от технология, удобство и креативност.

Една истинска скейт обувка трябва да устои на теста на времето и на стотиците успешни и неуспешни трикове, затова издръжливостта е на първо място в този модел. За целта One Star Pro е създаден от CX пяна и велур с гумена основа, което го прави устойчив при каране и ежедневна употреба. Омекотяващата система в тази подметка е двойна, което допринася за по-добро приземяване и цялостно удобство през деня.

Ела и виж отблизо One Star Pro на живо тази събота, 23 март и опразнувай с нас скейт наследството на Converse. Заповядай в Чистилището между 15:00 и 19:00 ч., защото сме ти подготвили няколко изненади. Ще откриеш купища възможности да предизвикаш себе си и тонове добро настроение, за което ще се погрижат SILLIA и KEENANBLOKBOY.


Не забравяй да вземеш и своя скейт, в случай че притежаваш такъв, защото причините са две: ще имаш възможност да впечатлиш присъстващите с уменията си и ще можеш да превърнеш дъската си в чисто изкуство под безсъмнено великите напътствия на KAINONE. В случай че се притесняваш да го направиш сам – не го мисли, за това също сме се погрижили.
Не забравяй да дойдеш със своя чифт Converse, за да се възползваш и от още една възможност – да получиш професионално почистване на обувките си, докато се наслаждаваш на хубавата музика. Повече информация ще откриеш тук.