Ако някой ти каже, че в столичен рейв клуб се случва най-щурото чалга парти ще повярваш ли? Да, това е истина. ZABRANENA MUZIKA е парти без музикални ограничения и правила. Хайлайта на партито определено е чалга музика, като ще чуеш едни от най-върлите хитове от зората на поп фолка и такива от последните класации, но също така и много различни стилове, като трап, рап, поп, латино. Абе няма стилово ограничение, всичко, което вдига хората.

Партито е абсолютна еклетктика, не само заради това, че се случва в MICRO, клуб предназначен за електронни партита, а и заради това, че се хвърлят салфетки, заради хората, които ходят там и са супер разнообразни. Феновете на партито са от различни субкултури, с различни интереси и разбирания за живот, мода и музика, но отивайки там забравят за различията и се забавляват на макс. Нима не е това идеята на всяко парти? Хората от Zabranena Muzika се справят идеално с тази задача. Дори самите те са супер различни: GORO - Завърналият се от Берлин DJ, продуцент и създател на Druga Planeta, KAMO - момчето със секси песните, STEFOSNIKAT - рапърът от дуото Young BB Young, MONEY Q WRIST по известен в електронните среди, като Stephan Panev, BAT SIMO - скейтър, DJ и каквото още си пожелае и DJ GALYO ESCOBAR - алтер егото на модела и артист Евелин Малезанова. Това, което ги обединява е желанието им за забавление, стремежът им да влизат в различни образи без бягат от себе си и чувството за самоирония.

Следващото парти е на 18 ноември отново в MICRO.

Имаш минимум три причини да присъстваш: Първата е диджей миксове, комбиниращи неща, които не си посмял да си представиш, че си ходят, а втория е чувството на пълна свобода да се забавляваш, което се усеща и вижда на лицето на всеки около теб. И не на последно мяст рейвърската обстановка с много лазери и дим + чалга вайба със салфетките.

Снимки: Даниела Йорданова