Представянето нановите кецове от adidas ZX 2K BOOST определено ще остане като едно от водещите събития тази година за снийкър културата в България. Освен със свеж дизайн и изключителен комфорт, новите ZX 2K BOOST предават усещане за креативност и нестандартност.

На 30 октомври, галерия DOZA беше центърa на стрийтстайл културата в България, но събитието беше споделено и с всички ценители във Facebook страницата на аsphalt.bg. Всеки можеше да бъде част от релийза без значение дали гогледа от телефона, докато се разхожда, или от удобния диван вкъщи.

Кой е този предмет, момент, храна или пък човек, който те кара да се чувстваш най-комфортно? Още няколко такива въпроса провокираха гостите, за да предизвикат своите усещания и да се потопят в преживяването Feel the ZXIENCE!

Въпреки че са създадени за спортисти, още през 90-те години всички обикват ZX моделите, защото те дават и  удобството да си в центъра на партито цяла нощ. Лимити за ZX 2K BOOST няма, което вдъхнови и момчетата от X – Energy Crew да покажат, че кецовете ще са вашият най-добър партньор във всяко движение. С уъркшоп всеки можеше да изпита своите танцови умения и да види пълните възможности на модела.

ZX семейството винаги е определяло тенденциите за материали, използвани във всички модели на аdidas. Точно заради това иновационната технология на аdidas BOOST™ е ключов елемент. Трудно можем да си представим моделите на аdidas без нея. След като промени изцяло концепцията за сигурни спортни обувки, бързо тези модели се утвърдиха и в гардероба на streetstyle феновете. Освен изключителното представяне на материала за гъвкавост, издръжливост и комфорт, BOOST™ технологията може да превърнеZX модела в твой целогодишен фаворит, защото тя има изключителна устойчивост при всякакви условия, дори дъжд и сняг.

#SQUEEZESOFIA нямаше как да не ни докосне и до този аспект и да провокира представите ни за гъвкаво и меко. Тук всеки присъстващ можеше да създаде свой собствен слайм и да бъде „иноватор“ в своя дизайн, защото смелият избор на цветове и  нестандартните текстури бяха въпрос на лични възприятия. Точно това успява да открои и новия ZX 2K BOOST модел. Освен модерно излъчване, той ви дава иновацията, подсигуряваща максималния ви комфорт.

Главното лице на Facebook Live преживяването беше Мила Роберт. Мила беше перфектната компания за онлайн гостите: от въпроси за представите ни за меко, гъвкаво и комфортно до правене на слайм за начинаещи. Тя напълно обедини всички елементи на събитието. Нейната креативност, нестандартно и позитивно излъчване успяха да предадат енергията дори и чрез Facebook Live. Цяла една стена беше копие на скорошен нейн Instagram пост за #SQUEEZESOFIA, включително и най-добрите коментари от нейни последователи под снимката. Мила е и въплъщението на модерния и забързан човек, който има нужда от комфортни, ностилни обувки като ZX 2K BOOST за своето ежедневие.

И когато казваме,че всички сетива са предизвикани, определено сме сигурни в това. Галерията беше своеобразно потапяне в света на ZX 2K BOOST. Музиката винаги е била основназадвижваща сила в снийкър културата и заради това селекцията на SILLIA се оказа перфектното допълнение към цялата концепция на #SQUEEZESOFIA.

Всеки детайл отсъбитието успя да придаде важност на смелите и иновативни елементи на обувките. Дори и коктейлите бяха специално подбрани с цветове и имена като SQUEEZE, SATISFACTION и COMFY. Цялата зала беше осветена в специфичните нюансина розово и синьо, което ни убеди, че това е точният избор на цветове – смели, за да си в центъра на вниманието, но изключително добре подбрани, за да им седовериш за всяка визия.

Ивъпреки необикновеното представяне, ZX 2K BOOST  е преживяване, което трябва да се усети итрудно може да се опише. Иновация, стил и комфорт, които всеки трябва даизпита.

Имаш шанса ти да си следващият, който ще обикне ZX 2K BOOST, като се включиш в Giveaway в Instagram страницата на asphalt.bg от днес до следващия петък (06.11.2020 – 13.11.2020)! Ще намериш в Instagram профила на asphalt.bg темплейти, избери някой gif, направен специално за релийза, тагни asphalt.bg в Instagram и добави #SQUEEZESOFIA и сподели в стори. Също много важно условие е да следваш asphalt.bg. Всички стъпки ще намериш в последния ни пост за ZX 2K BOOST.  

FEEL THE ZXIENCE!