Heavy Is The Head, вторият студиен албум на Stormzy, ще излезе на 13 декември - почти три години след появата на дебютния му такъв Gang Signs & Prayer. Грайм звездата ще зарадва феновете си с общо 16 парчета, като някои от тях вече са добре познати - Sounds of the Skeng, Crown, Wiley Flow и Vossi Bop.

Гостуващи артисти в H.I.T.H. са Headie One, Tiana, Major9, YEBBA, H.E.R., Aitch, както и Ed Sheeran и Burna Boy. Новината идва малко повече от месец, след като Stormzy се появи на корицата на списание TIME като лице на “Лидерите на следващото поколение” - група от девет души, която променя света с действията си.

Освен списъка с песните от предстоящия албум, 26-годишнит лондончанин показа и обложката на творението. На практика Stormzy беше загатнал за това, което се случи, след като абревиатурата H.I.T.H (б.р - Heavy Is The Head) се появи във финалните секунди на видеото на Wiley Flow, а по-рано през седмицата бе прожектирана на станция на метрото в Шордич и на купола на катедралата “Сейнт Пол”.

Heavy Is The Head всъщност е част от песента Crown, а на обложката Stormzy държи бронираната жилетка, с която пя на тазгодишното издание на Glastonbury и която е дело на Banksy и изобразява националното знаме на Обединеното кралство. Корона, която е стилизирана именно от H.I.T.H. стои на главата му.

Вече е факт и официалното видео към песента Own It, в която Stormzy си партнира с Ed Sheeran и Burna Boy.