Stereofox е международна музикална платформа и блог, а от година и половина - и лейбъл. Стреми се да подкрепя по-малки и независими артисти, да разпространява качествена музика (която рядко можеш да чуеш по радиото или телевизията). Общо взето, прави всичко от любов към музиката - мотото им е "Животът е твърде кратък, за да слушаш кофти музика". Основателят на Stereofox и още 4-5 човека са българи, но екипът е от хора по цял свят.

Lina Nikol e познато име за българската сцена. А през 2018 година нейната песен All I Need участва е компилацията UK So Soulful Collectionvol. 3. Тази година, заедно с Low Heat създават първото българско парче, минало през Stereofox. Това  е 19-тият лейбъл рилийз, първият български и първият r&b.

Двамата за първи път се колаборират. Продуцентът си е търсил изпълнител за определен бийт. Lina e откликнала и е записала веднага. Страхотните и вокали впечатляват много Low Heat. Суровата песен се появава още в края на 2018, но за да стане готов продукта изминава дълго време. Самата Lina споделя:

"Обвързвам тази песен с лятото, безвремието, сладките моменти, когато безгрижно флиртуваш и прикованият поглед на някой към теб те кара да се усмихнеш. Искахме да направим нещо секси и запомнящо се, модерно r&b звучене и така се роди "Good together".

Ние можем само да кажем, че сме супер щастливи, защото има толкова талантливи български артисти, които доказват, че всичмо може да бъде постигнато