Пролетта кипи с пълна сила, а лятото е съвсем близо и ние трескаво броим дните до него. Няма как да не правим планове за почивки, а заедно с това да мислим върху аутфитите, които биха подхождали на лятното ни настроение. И тук идва въпроса "Какво да нося през сезон пролет/лято 22?", а ние може да дадем няколко предложения, които смятаме, че ще те накарат да се чувстваш актуално и добре в кожата си.

Доказано е, че цветовете ни карат да се чувстваме по-добре и събуждат позитивна енергия в нас. Смелите и ярки цветове са задължители, ако искаш да си в крак с тенденциите. Не се притеснявай да експериментираш с еклектични цветове в комбинация с уникални щампи повече от всякога. Тази година заложи на зелено и розово. А ако са в комбинация, още по-добре.

Друг задължителен елемент са платформите. Те също могат да бъдат в ярки цветове или да заложиш на класическо черно. Платформите са удобни и ни правят по-високи – какво по-хубаво от това? Сутиенът не е това, което беше. Може да изглежда супер шик и секси, без да бъде пошло. Съчетай го с оувърсайз сако, широка риза или кимоно, изборът е в тои ръце. Ако това ти се струва прекалено може да заложиш на друг тренд показваш малко плът, а именно т.нар. “cut-outs”.

И разбира се не по-малко важно е как ще се сдобиеш с всичко необходимо, за да бъдеш актуален този сезон. Е, ние имаме отговор и на този въпрос. Наскоро RESERVED отново отвори врати в Сердика Център. С над 22 години опит в бранша и с магазина, разположени в над 20 страни, брандът предлага прочит на класически модели, комбинирани с модерни кройки и висококачествени материи. Точно това, което търсиш.

Освен всичко изброено #EcoAware е част от философията им. Всички техни действия, са прилагани в стремежа към създаване на по-устойчива мода. Колекциите са им изработени от по-устойчиви материали или продукти, ушити са във фабрики, които отговарят на стандартите за намаляване на използването на природни ресурси в производствения процес. Как да не паразруваш от тях с ухота.

Реновираният магазин на RESERVED е с модерен и изчистен дизайн, където дрехите и аксесоарите да изпъкват и да може лесно да се ориентираш в пространството и бързо да откриваш това, което търсиш. Мгазинът е на два етажа, разделен на сектори: жени, мъже и деца, като всеки е с няколко подсектора. Препоръчваме ти да отскочиш до Сердика Център, за да се увериш колко лесно и бързо може да е пазаруването.

Снимки: Даниела Йорданова