След   “ISH” и  ”Ok, Boomer”, Nuni от Druga Planeta се завръща с още един ироничен бенгър, продуциран от Горо, основателя на лейбъла. Песента е носи интересното заглавие “Uat Iu Du” и е на специалния езика е “Nunglish”.  и в тази песен Nuni отново говори по любими теми, една от тях е за - Биткойн. Тази песен няма как да те остави равнодушен, бийта има модерно Hyperpop звучене, а в клипа за първи път виждаме истинското лице на Nuni - розово мече, което се забавлява със своите приятели, къпе се в злато и кара Мерцедес. She's living her best life - бихме казали ние.

Клипът е направен изцяло 3D и е дело на от Марко Лозов, който се занимава с това от съвсем скоро и е само на 17 години, но таланта му се забелязва. Изкуството му се фокусира върху сюрреализъм и минималистични рендъри. Споделя, че е престрастен, когато отвори софтуера исе захване за работа, не може да се откъсне и посреща изгреви пред компютъра. Не обича да прави скици, пуска парчето и оставя на въображението си да композира визуализации.

Март месец получава дветe си първи поръчки - от Nuni (а.к.а Евелин, а.к.а Devitza) и от BigBabyGucci, чийто клип също ще види бял свят съвсем скоро.

Песента е на всички музикални платформи, а до месец очаквайте и втората песен на Nuni на английски.