Пламен Андреев, познат като Пачо, е един от пионерите в България на така наречените модерни танци. Школата му Pachoville датира от повече от 10 години. Всеки, който се е подвизавал в клуб Sugar по това време, е бил свидетел на негови изяви и батъли. И рап изявите му бяха на ниво!

Но ето, че той вече е вдигнал нивото! Обяви нещо супер иновативно -платформата Pachoville Online, която има за цел да направи танца достъпен, за всеки, навсякъде и ПО ВСЯКО ВРЕМЕ!


Какво можем да намери в този проект:

  • Основни движения от различни стрийт стилове
  • Парти движения от различни години и точки по света
  • Хореографии (начинаещо ниво, средно ниво, напреднало ниво)
  • Упражнения за танцьори
  • Groove комбинации

Подходяща е за всеки, който има отношение към танците. Начинаещи и напреднали - всички те ще открият по нещо интересно. Ако никога не сте танцували ще намерите поетапно запознаване с основи от различни стриит стилове и начин на обучение, който последователно ще Ви даде умения, с които ще започнете да танцувате свободно и със самочуствие.  Ако вече танцувате, ще намерите упражнения, хореографии, комбинации, които ще Ви развиват и ще Ви радват, където и когато си поискате.

Пачо се е заел с този проект съвсем сам - от хореографията, от избирането на движения, през студио, снимане и видео обработка. И така всеки ще може да се докосне до света на танците. Цената е 12 лв на месец, което е мислим, че е достъпно за повечето от вас. Продуктът, който получвате, е супер качествен и е сигурен начин за добра емоция и готини знания!