Срещаме се с Никола Владимиров, или още познат като Белия - маркетинг мениджър на магазини Contrabanda и Foot Court , както и част от екипа на брандовете КРИСТАЛ и Brocode wear - и двата с фокус към стрийтуеър стила.

Никола ни посреща енергично, с добро настроение. Срещата ни се състои и в най-точното време - когато периодът за Никола е особено динамичен. Но като се замислим, при него има винаги по нещо ново, което да се случва. С него обсъждаме не само какво е да е на много места едновременно и как се справят бизнесите му в годината на пандемия, но и какъв е процеса на създаване на една колекция, как се избират дизайни за дрехите, колко време отнема, откъде се черпи вдъхновение и как да се открояваш от останалите брандове на пазара. Не пропуснахме да се поинтересуваме и от мнението му като sneakerhead за сникър културата в България през последните години и дали успява да догони тази на запад в някои аспекти.

Целият ни разговор с Никола - Белия за стрийтуеър модата и сникър културата в България...в различната 2020 ще видите във видеото по-долу:


Снимки: Стефан Панеков