Остават броени часове до пускането на така дългоочакваната колекция Mugler H&M. Тя ще бъде налична само и единствено онлайн на hm.com на 11-ти май. Ако искаш да се сдобиеш с някой артикул ти препоръчваме да си нащрек в следващите няколко часа, защото сме сигурни, че ще свърши бързо.

Архивната  част от колекцията е почит към най-големите хитове на Thierry Mugler от 80-те и 90-те години, подбрани от Casey Cadwallader. Всеки стил въплъщава наследството на основателя и пристига със собствен специален етикет с подписа на Thierry Mugler. Моделите включват черна кадифена рокля с оформена талия и обемни ръкави, рокля с дантелен корсет, костюм от пола и сако и зелено яке с изразена кройка. Аксесоарите за този раздел включват обеци във формата на бумеранг и двойна брошка, свързана с верижка.

Колекцията предлага широк асортимент от gender fluid аксесоари, като ръкавици, чорапогащници, чанта и шалове. Разнообразието от бижута включва украшения за тяло, обеци и колиета, в златно и сребърно, в нестандартни форми, както и емблематичната за Mugler звезда.

„Тази колекция е важен момент за модната къща Mugler – шанс да отпразнуваме историята си и моделите, заради които сме обичани днес. Колаборацията съдържа много от нашите емблематични облекла  – клинове и бодита, рокли по тялото, модели с изразена кройка, деним и красиви, смели бижута и аксесоари.“

– Casey Cadwallader, творчески директор, Mugler.

Photography, Direction, Styling & Make-Up by @the.trackers.official

Hair @kristiyan.milev

Assistance @teddy.kolarova

Talents: @krisinguyen @kristiyan.nikolaeev @eda_s_k