J. Cole и Puma обявиха официално партньорството си с мотивационен видеоклип, посветен на любимата игра на рап звездата от Северна Каролина - баскетболната. 34-годишният изпълнител, който най-сетне спечели “Грами” тази година за участието си в A Lot на 21 Savage, от доста време бе спряган като следващото име в отбора на Puma, но без да има категорично потвърждение от нито една от двете страни.

Премиерата на The DREAMER, както се казва петминутното видео, дойде почти паралелно с появата на пазара на най-новата баскетболна обувка на компанията - Sky Dreamer. Тя носи част от енергията на 80-те, комбинирана със съвременен силует и технологии. Наименованието на продукцията - "Мечтателят" не е изненадваща, защото мечтите са заложени като основен мотив в творчеството на J. Cole още от зората на кариерата му и първите му микстейпове.

“Партньорството ни с Коул е с дълбоки корени. Той участва в създаването на продукти, маркетингови кампании и културни събития. Ще бъде ключов играч за много от нещата, които предстоят на Puma, вълнуваме се от съвместната ни работа и нямаме търпение да продължаваме напред. Той е на кръстопътя между музика и спорт и представлява всичко, което Puma е като марка”, коментираха от компанията.

"Представям си това от 10 години. Вече е време", написа самият изпълнител в профила си в Instagram.

Коул никога не е крил любовта си към баскетболната игра, а кулминацията за него дойде по време на миналогодишния All Star Weekend в NBA, когато именно той оглавяваше музикалната програма по време на почивката на Мача на звездите. Случаят бе още по-специален за него, защото срещата бе в Шарлът, Северна Каролина, а той израства именно в този щат.