Eastern Europe's Finest е бранд, който успява да адаптира в колекциите си елементи от родното ни минало. Последната им капсулна колекция е вдъхновена от соц естетиката на логото на завод "Зрънчо". За времето си това беше силно разпознаваем символ както от малките така и от големите. Както повечето български марки от този период те биват закрити или префасонирани, за да се доближат повече до западните продукти. Тук не сме сигурни дали това е било правилен вход, но определено ни допада адаптацията на логото от страна на Eastern Europe's Finest.

Фотосесията е метафора - създаването на дрехите е приравнено с обиране на зърнена реколта (майтап със студентските бригади, които е трябвало да обират реколтата по задължение) Преработеното лого на завод "Зрънчо" е комбинирано с емблематичното за бранда лого "KYPBN", резултата е смесица от източна и западна естетика.

Може да намерите новата капсулна колекция (тениска и суичър) както и нов дроп на суичър с класическото бокс лого на сайта. Eastern Europe's Finest ще раздават промо кодове с намаление на Icebox | Eastern Union на 27.12 в К.Е.В.А.