След внезапния, но внимателно планиран успех на бранда КРИСТАЛ преди близо година (с участието Лили Иванова) те се завръщат с нова серия дрехи. За да представят колекцията си, КРИСТАЛ се спират на емблематичния актьор и софийска легенда Владимир Пенев, известен със собствения си стил и класа на обличане. От бранда смятат, че той припокрива 100% концепцията им с неговото куул излъчване и рафинираност.

"Епизод Две" включва 7 (отново монохромни) артикула изработени в традицията на КРИСТАЛ - оувърсайз, принтове, лога, изрязани ръкави и внимание в детайла.

Най-емблематично е завръщането на оувърсайз хуудито от първата колекция, този път с принт, включващ координатите на легендарната градинка Кристал. "Епизод две" е допълнена от черни ти-шърти, блуза с изрязани ръкави, вдъхновена от гръндж естетиката, раиран танк топ, черен дизайнерски комбат панталон от вата, както и черна шапка с логото на компанията.

"Епизод Две" беше представен на 12 декември 2019 във FlipFlop Bar, София. Колекцията може да бъде намерена в магазини Foot Court от 17.12.2019.

Последвайте КРИСТАЛ на instagram.com/kristal.thebrand

Снимки: Радослав Делийчев