Преди време те запознахме с Красен Димитров и сме сигурни, че вече си наясно какъв графити магьосник е той, а вероятно си станал фен на брилянтния му стрийт арт с таг KOTK. Той е момчето, което се зае с не лесната задача да превърне една джага в истинско произведение на изкуството в колаборация с Jameson и техните верни фенове, които гласуваха какви елементи да бъдат вплетени в единствен по рода си table art. Оказа се, че има много желаещи, които искат да допринесат за уникалната визия на джагата и се спуснаха с интересни предложения за елемтите, а Красен умело вплете в произведението си. Думите, които събраха най-много гласове са: слънце, ЖП гара, гора, буре, кораб, куче, бухал, грамофон, детелина, котка, кактус и подкова. Абсолютна еклектика, си помислихме ние. Вероятно и на теб ти се струва нежъзможно комбинацията от тези думи да доведе до нещо наистина яко, но КОТК е професионалист и успя да направи един истински шедьовър.

 

Нека не се лъжем! Всеки отнас би искал да се сдобие с такава джагата. За съжаление на всички тя е само една итози,който я спечели ще е истински щастливец да притежава уникалното средство за забавление. Ако искаш ти да си този човек ти е необходим малко ирландски късмет, както и внимателно да прочетеш правилата на играта точно тук: https://jamesontableartists.bg/

https://jamesontableartists.bg/
https://jamesontableartists.bg/

И понеже Jameson е бранд носещ щастие ти предоставят възможност да спечелиш още уникални подаръци, като раница, кейс за лаптоп, мешка, метално канче, карти за игра… всичките с неподражаем KOTK дизайн. Имаш време до 21 октомври, действай!