Глобални марки като Nike не спират да поставят летвата все по-високо с всеки следващ модел обувки. Този път с новите MX-720-818 буквално достигнаха до космически висоти! Футуристичният дизайн на модела е инспириран от астронавските скафандри и е фантастична добавка към един смел и иновативен стайлинг. С Nike MX-720-818, които вече ви очакват в магазините на BUZZ, ще сте повече от готови да покорите улиците на космополитния град!

Въпреки че доста от скорошните им, както и предстоящи колаборации са основно ориентирани към земните цветови гами, Nike продължават да се отличават главно с по-астрономическите си модели и окраски. Такъв е случаят и с MX-720-818, чието име наподобява това на космически кораб, дошъл от далечна галактика.

Дизайнът на тази обувка е изключително иновативен. Като започнем от горната част, вдъхновена от космически облекла, споменем изчистената подметка за още по-голямо усещане за бъдещето, и завършим с рекорда, поставен за най-дълъг Air unit в историята, MX-720-818 са сбъдната мечта за всеки почитател на научнофантастичния стил в комбинация с комфорт, създаващ чувство за лекота. С други думи - совалки, с които да се придвижвате на Земята!

Ако вече сте готови да разтърсите Вселената с чисто нови Nike MX-720-818, екипа на BUZZ е взел мерки да зареди магазините и онлайн платформата си с този модел! За дамите селекцията е между разцветките телесно-оранжево и розово, а за мъжете - астросиво. Сигурни сме, че бройките ще изчезнат с космическа скорост от магазините на BUZZ! Не чакайте дълго, вземете си едни Nike MX-720-818 още сега!