H&M пускат мърч за една от най-популярните тийн звезди в момента - Billie Eilish. Колекцията включва официалното лого на 17-годишната изпълнителка и текстописец, изобразено върху модели с характерните за нея обемни силуети. Откриваме модели като издължени силуети, обемни суитчъри, суитчър-рокли, джогър панталони и тениски-рокли. Най-интересната част е, че всички модели от линията са изработени от материали с устойчив произход като органичен памук и рециклиран полиестер.

Съпътстващата кампания е създадена в сътрудничество с 3D артиста Инес Алфа и включва основни визуализации, както и ексклузивни Snapchat филтри. Неслучайно 3D грим творенията на Инес са наричани „революционни“ и „бъдещето на козметиката“. Базираната в Париж Инес има богато портфолио, а сред последните й проекти е кампанията за нов парфюм на DIOR. Не пропуска възможността да създаде ексклузивните 3D ефекти за кампанията шведите. „Опитвам се да прескоча границите на грима и красотата, а с 3D технологиите вариантите са неограничени. За мърч кампанията на H&M и Billie Eilish исках да работя с течности от друга планета – разхождащи се по моделите и внасящи цвят и забавление в този нереален свят. Сюрреалистичните 3D елементи оживяват в снимки, видеа и специално изработени Snapchat филтри“, казва Инес Алфа.[video width="1080" height="1920" mp4="https://asphalt.bg/wp-content/uploads/2020/01/Billie-Eilish-merch-collection_A_9x16-1.mp4"][/video]Billie Eilish се появи на музикалната сцена през 2016 г. и в момента е един от най-търсените музикални изпълнители в цял свят. Изпълнителката се готви за световно турне Where do we go? (по повод албума When We Fall Asleep, Where Do We Go?) и  не пропуска повода да заяви позицията си за опазване на околната среда. Обещава по време на концертите й да не се продават сламки и окуражава феновете си да дойдат с бутилки и чаши за многократна употреба.

Мърч колекцията вече е налична във всички магазини, предлагащи Divided продукти на H&M, както и на hm.com. Ние ти даваме шанс да спечелиш един от суичърите в колекцията. Всичко, което трябва да направиш, е да ни поздравиш с твоето любимо парче на Billie Eilish и ни тагнеш в Story в Instagram. Теглим победител в петък, 10 януари!