Днес сме решили да поговорим за музика и по-специално за Трап. Стил, който успя да се наложи в последните години и събира все повече хора по клубове и партита. В София почти всяка седмица можеш да посетиш подобно събитие с едни от най-добрите диджеи по нашите ширини.България обаче не е София и този стил завладя фенове в дори по-малките градчета.Ще ви разкажем за едно от тях, в което вече близо 2 години се организират партита, събирайки всеповече фенове на музиката.Марти, Никола и Симо са It’s a TRAP! и са на прага на петото Трап събитие не къде да е, а в един най-северозападните градове – Видин. Разказахме ви за тяхната идея и историята на града тук.

4 издания по-късно инициативата им зариби местните млади и даде причина на тези, които не са в града да се връщат с удоволствие на всеки голям празник. Това липсваше на града в последните години. Ентусиазмът им в тази посока не остана незабелязан и техен основен партньор стана Община Видин. Градът, управата и местната общественост доказват отвсякъде, че имат нужда подобни активности и застават плътно зад идеята на It’s a TRAP! Вярваме, че във всеки по-малък град може да се случва нещо подобно. Необходими са малко етусиазъм и съмишленици.

Тази Коледа ще е още по-специална. It’s a TRAP! XMAS качва на видинска сцена един от най-доказалите се български Хип-хоп изпълнители – самият NDOE. Той ще гостува за пръв път в града и е подготвил страхотен Live set за фенове на Новото и Старото NDOE. Освен него зад пулта ще застават Marrtom, Tyrbo.22 и Ilzoo с мегa плейлисти отново в няколко гами на Хип-Хопа.

В заключение спокойно можем да кажем, че подобен тип инициативи в провинцията са наистина обещаващи за изграждането и развиването на съвременните urbanкултури у нас, за което можем да сме супер щастливи.It’s a TRAP! XMAS NDOE LIVE .Текст: Симеон Вангелов