Cropp е модна марка за дрехи, която черпи вдъхновение от съвременната попкултура и музика, творчески миксирайки ги в дизайни, включващи най-новите тенденции. По време на процеса на проектиране, дизайнерите на марката се фокусират върху сътрудничеството с визуални художници, илюстратори и графити художници от цял свят. Марката от години подкрепя културни събития, свързани с уличното изкуство.

Точно това демонстрира и новия дизайн на магазините им. Миналата седмица беше открит магазин на Cropp в The Mall, София. Зоната за пазаруване е проектирана в съответствие с концепцията на бранда, която през годините се е обновявала многократно, за да е винаги актуална, но винаги отдаваща почит на стрийт артистите. Интериорът в магазина в The Mall, е използвана комбинация от метал и дърво, за да придаде така харесвания индустриален вайб. Варели, кофи и всякакви нестандартни материали, украсени с графити и неонови елементи, служат за стелажи на дрехите. Много от елементите на декора, са вдъхновени от графити културата позната в цял свят.  

В деня на откриването на новия магазин в София, диджейте DoLittle и Kxcks подгряваха настроението с музика през целия ден и направиха пазаруването още по-специално и незабравимо! В Cropp бяха забелязани известни личности и инфлуенсъри, като Дивна, Мила Роберт, Ади от Mybeatymadness, Виктория a.k.a VirgoGirl и други популярни лица от социалните мрежи.

Впусни се във вълнуващ шопинг на най-яките колаборации с Marvel и Disney, тениски на любими групи и аксесоари с Rick and Morty. Новият Cropp се намира на ниво 1 в The Mall. Работното време е всеки ден от 10 до 22 часа.

Първият магазин в град Пловдив на Cropp, отваря врати в Plovdiv Plaza на 14-ти октомври от 10:00 ч. Обектът е шести магазин у нас на полската модна верига. Заедно с него ще отвори врати и още един от магазините от веригата - House. Пловдив бъдете нащрек!