Когато някой ми каже, че няма достатъчно време за всичко, винаги го контрирам с тезата, че и Beyonce също разполага с 24 часа в денонощието. Освен, че вади хит след хит и има верни до гроб фенове, тя е съпруга и майка, която не спира да работи. Колко много енергия има тази жена! Пише песни, композира, изявява се като актриса, дори и неотдавна в нейно интервю беше споделила, че пее, докато бяга на пътечката, за да може да дава най-доброто от себе си когато е на сцената. Отгоре на всичко, тя има и собствен моден бранд, вдъхновен от дъщеря ѝ Blue Ivy Carter - Ivy Park. "Park" е идва от Parkwood Park в Houston където тя от дълго време ходи да тренира физическата и психическта си сила. Пред списание "Elle" тя разказва:

"Сутринта още преди да се събудя, баща ми идваше да почука на вратата и ми казваше, че е време да тичам. Спомням си, че исках да спра, но се насилвах да продължа. Това ме научи на дисциплина. И се фокусирах върху мечтите си. Мислех за жертвите, които родителите ми правеха за мен. Мислех за малката си сестра и за това как бях нейният герой. Гледах красотата около мен, слънцето как грееше през дърветата. Подължавах да дишам. Има неща, от които все още се страхувам. Когато трябва да преодолея тези неща, пак се връщам в този парк. Преди да се кача на сцената, мислено се връщам в този парк. Когато дойде време да раждам, пак се върнах в този парк. Паркът се превърна в състояние на ума. Паркът се превърна в моята сила. Паркът е това, което ме направи това, което съм. Къде е вашият парк?"

А всъщност историята на нейния бранд започва още през 2016 под крилото на модния гигант Topshop. Предлагат най-вече спортно облекло на цени между 20$ и 200$. Съвместната им работа не продължава дълго заради скандал. Британският вестник "The Sun" публикува инфомация, според която работничките, изработвали дрехите за Ivy Park в Шри Ланка, получават по-малко от дневния минимум. Много хора са скандализирани от този факт, защото именно Beyonce се бори за женските права и част от песните ѝ са посветени на феминистки вярвания. Въпреки тези събития, се оказва, че работничките всъщност получават 6,17$, което е в пъти над минимума в Шри Ланка - 2,68$.

Сега Ivy Park e готов да се върне с нова визия и идеи, а Beyonce е единствения собственик на бранда, след откъсването им от Topshop. Новата концепция е да се включат дизайни, които да са инклузивни за всички полове. Самата певица споделя, че това ѝ хрумва, защото вижда много мъже, които носят Ivy Park, въпреки че първоначалната идея е била да е само за жени.

През декември миналата година световноизвестната звезда публикува в профила си в инстаграм видео и снимки, с които да промотира първата колаборация на бранда ѝ и то не с кой да е, а adidas. Колекцията ще включва освен дрехи и обувки, така и разнообразни аксесоари, а от това, което видяхме, изглежда повече от обещаващо. Тя ще бъде пусната в продажба на 18-ти януари. Промо видето може да гледате тук.