ZX 2K BOOST съчетава в себе си елементи от ZX серията с Boost™ технологията, за да създаде ново усещане, което няма как да бъде обяснено докато не бъде изпитано. Мила Роберт и Боян Тодоров са част от #SQUEEZESOFIA, като дават възможност на няколко от вас да изпитат удоволствието от ZX 2K BOOST технологията. Следете профилите на Мила и Боян в инстаграм, за да разберете как да се включите в предизвикателството #SQUEEZESOFIA и да спечелите чифт adidas Originals ZX 2K BOOST.

Съчетавайки футуристична естетика с най-добрите технологии, ZX още от 1984 се е откроявал като необичайния иноватор на семейство Originals. Сега adidas Originals продължава в тази насока, като говори на отличителния език на серията ZX, отваряйки новаторска глава в историята на трите ленти, за да създаде най-мекия ZX досега. Моделът е проектиран, за да даде максимален комфорт, отвъд разбиранията на логиката. Смелият и супер модерен стил на обувките, в комбинация от неочаквани технологични детайли, е в центъра на вниманието. Това са елементите, които изстрелват ZX в далечното бъдеще. Най-важното за този модел е преди всичко мекотата. Тя предоставя удобство и удовлетворение, а дръзкият силует взима най-доброто от предишните дизайни на ZX, в които са включени множество елементи, като ZX 00.

Мила Роберт и Боян постоянно показват чрез продукцията си, че забавлението неизменна част от живота им. И двамата са изпълнени с енергия, позитивизъм, имат пъстро и нестандатно виждане за нещата, не се притесняват да експериментират и да се  впуснат в приключения, като за пълват софийските дупки със слаймове (следете профила на Боян в Instagram). Те успяват да придават цвят и усещане за лекота на свичко, с което се захванат. Затвърждават тези усещания със съвместаната им песен, а пък лека мрежеста материя в горната част на ZX 2K BOOST, изработена от множество наслагвания позволява да бъде издражлива на настъпвания в софийското метро. Също така ZX 2K BOOST са лесни за обуване, благодарение на дизайна на езика, което от своя страна осигурява комфорт на глезена, при непредвидени купони и екстремнии ситуации.

На 30ти октомври в галерия DOZA от 18ч. ще може да се потопите в атмосферата на ZX ience. Екипът на adidas е подготвил интересна програма, с която гарантират незабравимо изживяване.

Снимки и пост продукция: Димитър Дрю

Стилист: Богдана Костова

Грим: Моника Димова

Изработка на слайм: ДНК - Детски Научен Център