Във втората ни виртуална изложба ви запознаваме с Евгени Гочев (@evgeni.gochev). Талантлив и креативен фотограф/визуален артист от България. Неговият артистично-нестандартен поглед позволява на проектите му да оставят трайна емоционална следа у всеки, докоснал се до изкуството му. Идеята на новото му видео “A consciousness. Quarantined” и селекцията от снимки е насочена към случващото се в света напоследък и как човек успява да се приспособи към промените около него.

“Беше спонтанно. Естествено. Вдъхнових се от ситуацията наоколо и използвах момента да изразя себе си чрез видео импресия. Момента да визуализирам какво чувствам аз и всички около мен никога не е бил по-подходящ. Исках да представя стоенето вкъщи от една различна и нестандартна перспектива.”
“Чувството за самота и загубена свобода според мен леко ни е замъглило погледа над реалността в момента и малко или много всеки от нас се чувства емоционално дисбалансиран. Време е да си припомним, че любовта към нас самите и околните съществува въпреки всичко, и трябва да й се доверим напълно.”