Странни времена настанаха. За тези от вас, които водят активен начин на живот, се оказа, че няма къде да практикуват любимите си спортни занимания. А това е доста депресиращо и смущаващо. Няма нищо по-хубаво да се раздадеш в залата, фитнеса, на боксовия ринг или където тренираш. Но всички те затвориха.

Но се появи една нова вълна. Вълна на домашните тренировки. Всеки споделя различни видове тренировки, подходящи за домашни условия. Лицеви oпори, коремни преси, клекове... и всякаквите им разнородности. Ние обаче се спряхме на един интересен подход от CrossFit 681. След като затвориха залата си, те продължиха с online тренировки. Раздаде се оборудване - дъмбели, дискове, пудовки на редовните и купона започна.

Напълно безплатно и вие може да имате достъп до тези тренировки, които Светлин Александров води всеки делничен ден от 18:30ч. Излъчват се живо на страницата в Facebook на CrossFit 681. Тренировката предлага няколко варианта на изпълнение според нивото ви на умения, сила и налично оборудване и реално всеки може да се включи от напреднали, до начинаещи. Още в самото начало на тренировката има обяснения за движенията и какво ви е нужно за тях (не се притеснявайте, имате всичко налично).

Crossfit 681 и Светльо ви чакат - "Елате да се запознаем, да си поговорим за спорт и да се раздвижим заедно. Не е нужно всеки да се оправя сам, както обикновенно."Фотограф: Владимир ОроновАсистент: Теодор ТодорoвГардероб: Sport Depot