След дългата социална изолация е време да се върнем към живота с най-добрата храна на колела и хубава музика, спазвайки всички правила на безопасност. Restart Life Fest е дългоочакваното продължение на най-вкусното пловдивско събитие Mood for food, този път на софийска земя.

На 3 и 4 юли (петък и събота) на столичния стадион „Юнак“ ще се разнасят ароматите на любими стрийт ресторанти, сред които Skapto, Burgers on the road, Lolly, Chilli Hills Burning Van, Mangia Van, Boom Burgers, както и най-пивките крафт бири на София. Ще звучат обичани групи и DJ-и, а още първата вечер – на 3 юли, точно в 21.00 часа на сцената ще се качат So Called Crew – Жлъч, Григовор и Гена.

Преди тях обаче сцената на фестивала ще бъде преобразена в Пощенска кутия за приказки със специалното участие на Китодар Тодоров за премиерното представяне на книгата му – „Петък точно в пет“.

Вторият ден на фестивала ще започне с емблематичното и традиционно след всеки столичен запой шкембе от Grindhouse точно в 11.00 часа. Оспорваният турнир набългарската крафт пивоварна Cohones Brewery ще търси повелителите на джагата в. 14.00 часа в събота, 4 юли. В 18.00 часа надяждането с люто от Chilli Hills щепредизвика истинските смелчаци в едно състезание, в което легендарен победителможе да бъде само един!

В събота партито ще бъде озвучено от DJ Skill и DJ-кото дуо Booty Beatz, а вечерта ще завърши с концерт на две от най-обичаните рок групи у нас – P.I.F. и Остава.

Фестивалът ще се проведе според всички мерки за сигурност и на място ще бъдат допускани хора до запълване на максималната бройка за локацията, препоръчана от Министерството на здравеопазването. Билети за фестивала ще се продават на място като стойността на еднократния билет ще бъде 15лв, а на билетза посещение през двата дни – 20 лв. За децата до 7-годишна възраст входът есвободен.

Повече информация за Restart Life Fest в София на 3 и 4 юли ще отриете встраницата на събитието във Facebook.