Question Authority съществува от 2012г. насам. Основната им дейност е свързана с мода и създаването на стрийт бранд култура. Колекциите им до този момент са изцяло създадени и реализирани в България. Екипът следи изкъсно за качествената изработка на всеки артикул, от шев до щампа, но за да оправдаят името, което използват за своя бранд, те разширяват дейността си с продукции свързани с късометражното кино и организирането на събития. Типични представители на нашето време, не могат да ограничат интересите си до една сфера. По дяволите, правят го добре!

Абсолютно логично е да обединят всичките си интереси в един проект и така и правят. Те създават парти концепция, която тясно е свързана с модата. През месец декември (28.12.19г.) направиха поредното Коледно парти за трета поредна година, но за първа в Koncept Space . Ивента включваше инсталация с хора носещи дрехите на Question Authority, фотографски кът, където хората да запечатат преживяването и музикална селекция от Тодор Згуровски (Тото) и Богдан Плъков (chilldays).

След успеха на декемврийското парти се разжда идеята за - “Purgatory”. Това е поредица от партита - колаборация между Koncept Space и Question Authority. Ще се провеждат всяка последна събота от месеца и ще се представят прототипи от колекция Есен/Зима 20/21, вдъхновена от събитията и естетиката на Прехода в България. След полунощ Тодор Згуровски (Тото) ще се заеме с музикалната селекция. Тото има познания в сферата на джаз, соул, фънк, хип хоп, R&B и трап музиката. Готови ли сте за пречистване на съзнатието с добра музикална селекция?

Може да следите всичко свързано с тях в Instagram профила им

Purgatory I

Дата: 29.02Начало: 21:00ч.-00:00ч.:Представяне на прототипи от колекция Есен/Зима 20/21 от Question Authority.00:00ч.-04:00ч.:Музикална селекция на Тодор Згуровски (Тото) - Rap/Trap/R&B.Вход: 10лв.Локация: Koncept Space ( ул. Никола Вапцаров 6)