Колаборациите между определени снийкър магазини със световноизвестни спортни брандове отдавна не е нещо ново, а по-скоро явление, което срещаме все по-често в днешно време. Доброто разбирателството и успешното дългогодишно партньорство между два бизнеса дават възможността на хората, които стоят зад тях да покажат своята любов към даден продукт и да я заявят пред света. Но локалните снийкър магазини по нашите географски ширини рядко могат да получат такава възможност, каквато имат техни конкуренти в Англия, Франция, Германия или Щатите.

Факт е обаче, че един от малкото снийкър магазини у нас получава именно този шанс, а крайният продукт е вечна класика, която завява пред света любовта им към обувките. Представяме ви новия Classic Leather на Reebok и Buzz Sneaker Station!

Този емблематичен модел в продължение на над 38 години е фаворит на милиони хора по света. Роден през 1983 г. по времето на фитнес революцията и бума на крос трейнинг обувките, Reebok Classic Leather бързо става предпочитана обувка на хората, които търсят алтернатива на спортните обувки и искат да ги заменят с такива, които са подходящи едновременно за тренировка в залата, бърз крос в парка и вечер навън с приятели. Но моделът е много повече от обикновена обувка за бягане – меката премиум кожа, леката, но удобна подметка и приемливата цена затвърждават позицията й сред конкурентите на пазара и я превръщат в една истинска класика.

Reebok и Buzz Sneaker Station също не изневеряват на историята на модела. Идеята и историята зад дизайна на новия Classic Leather е вдъхновен от градските хора и факта, че всеки един от нас оставя своя отпечатък върху света. Преплитането на пътищата ни и нашите избори създава лабиринт, който изгражда душата на града, в който живеем. Именно това е изобразено на стелката и подметката на обувката. Зад прозрачната гума се крие съвършена уникална илюстрация на въображаемият град BUZZopolis, в който всички хора носят маратонки.

Моделът умело съчетава черна кожа, черен мек велур и мрежеста материя, които изграждат горната част на обувката. Малките детайли, като мотото на Buzz Sneaker Station “Sneaker State of Mind” вместо обичайното лого на Reebok и червените връхчета на връзките, перфектно допълват визията на обувката, а меката и лека EVA подметка прави този Classic Leather изключително удобен за ежедневието.

Колаборацията e първа за снийкър ритейлъра и спортния гигант. Освен това тя е ексклузивна за региона, което означава, че обувките могат да бъдат открити само в 9 държави от Балканския полуостров и региона, една от които е България. У нас моделът ще се продава във всички физически магазини Buzz Sneaker Station, както и онлайн на https://buzzsneakers.bg, като цената му е 179 лв.

А сега специално за релийза им в България, заедно с Buzz ви даваме възможността един от вас да спечели един чифт нови Reebok x Buzz Sneaker Station Classic Leather. Пълните условия за участие ще откриете в нашия Instagram канал @asphalt.bg. Включи се сега!

Междувременно можете да разгледате модела по-отблизо в новия епизод на „От любов към обувките“ тук.