Puma не е популярен бранд в баскетболните среди в днешно време. Но въпреки това има в историята си имена като Ralph Sampson, Vince Carter, Walt “Clyde” Frazier, Isiah Thomas, Cedric Ceballos, and Alex English, които са едни от звездите на NBA през 80те и 90те.

Напоследък се заговори, че Puma отново иска да "настъпи" там, откъдето и идват корените. Преди повече от месец пуснаха кампания, включваща J.Cole и Kyle Kuzma, които представиха един нов силует за компанията - Sky Dreamer, носещ част от енергията на 80-те, комбинирана със съвременен силует и технологии. Първообраза на обувката се нарича Sky LX Mid от 1985г - един от първите баскетболни модели на компанията.

Това, което ни направи особено впечатление е моделът Sky Modern, отново взел назаем част от детайлите на Sky LX Mid. A най-якото е че е и в оригиналните разцветки.[gallery ids="https://asphalt.bg/wp-content/uploads/2020/03/puma-sky-modern-01.jpg|,https://asphalt.bg/wp-content/uploads/2020/03/puma-sky-modern-02.jpg|,https://asphalt.bg/wp-content/uploads/2020/03/puma-sky-modern-03.jpg|,https://asphalt.bg/wp-content/uploads/2020/03/puma-sky-modern-04.jpg|"]

Обувката вече може да бъде закупена от puma.com