Stussy е добре познато име в световната улична мода, докато Nike години наред е на върха в спорта. Какво се случва, когато две подобни компании обединят сили?  Stussy x Nike Air Zoom Spiridon KK e oтговорът на този въпрос.

Колаборацията помежду им обединява основата на Air Zoom Spiridon Cage 2 и горната част на Air Kukini, която на практика се явява външен скелет на обувката.

Stussy x Nike Air Zoom Spiridon KK ще бъде наличен в две разцветки - бяла и черна. При първата виждаме изцяло бял силует, в който детайлите са черни - става дума за логата на Stussy и Nike, съответно отстрани и на езика, вътрешната част е червена, а петата е черна.

При черния вариант подметката отново е като при белия - бяла с черна пета, а основната част на обувката е черна с бели лога. Отвътре обувката отново контрастира, този път със сигнален цвят.

Очаква се паралелно с кецовете, на пазара да се появят и дрехи, вдъхновени от точно това сътрудничество на двете американски компании. Това не е първа колаборация помежду им, след като преди време на бял свят се появи Nike x Stussy Air Zoom Spiridon Cage 2.

Фотография: Stussy.com