Студиото отново показа, че всичко може да бъде подобрено и че в заводските автомобили има пропуски, дори и да са достатъчно луксозни като новата внушителна Х7-ца на BMW, която определено доста ни кефи на дизайн, особено в черно.[gallery ids="https://asphalt.bg/wp-content/uploads/2020/02/BMW-X7-by-Vilner-6.jpg|,https://asphalt.bg/wp-content/uploads/2020/02/BMW-X7-by-Vilner-4.jpg|,https://asphalt.bg/wp-content/uploads/2020/02/BMW-X7-by-Vilner-3.jpg|"]Старанието на Атанас Вилнер и компания е стигнало дотам, че те купуват кожа директно от BMW - кафявата Individual Merino Tartufo, за да покрият пластмасовите части, които са останали дори и след допълнителния кожен пакет, поръчан от производителя.

Черната алкантара в горната част на интериора е заменена от тъмнокафява, като ромбоидните мотиви от седалките са пренесени на много места по него, а с флок са покрити долните части на вратите. Естествено, където има видни шевове, те са с контрастен цвят, от който са и новите колани, за да поставят необходимия акцент.

Най-якият детайл, може би е сакът изработен от същите тези материали използвани от Вилнер, за който спокойно бихме си купили едни Jordan-и 6 Retro Wheat- просто да си седят вътре или да си ги слагаме само в колата за +3 точки за SWAG.

Иначе, това е най-мощната дизелова X7-ца - M50d xDrive с трилитров дизел с 4 турбини и точно 400 коня, но 760 нютона, с които може да издърпа камион. Отвън обаче, почти нищо не е налагало промяна - тънки кафяви "обръчи" на джантите и префолирани лога на модела. Абе има много рап в тази кола!