Коледа неизбежно наближава и каквото и да си говорим, хайлайта на цялото преживяване за всички са подаръците. С възрастта трепетът намалява, но въпреки това е част от празника. Добре подбраният подарък е незабравим, особено в детството. Той може да стартира интерес, който да остане за цял живот. Но е възможно и точно обратното - да получиш нещо, което изобщо не те развълнува. Животът обаче е непредвидим и такива “несполучливи подаръци” за нашето детско Аз са се превърнали именно в това, което бихме искали да получим.

ПариПървото и най-лесно нещо за отгатване са парите. Когато си на 5 концепцията ти за тях и това как те работят ти е абсолютно непозната. Разочарованието е пълно, защото единствената ти асоциация е, че възрастните се занимават с тях, а всичко свързано с тях те отегчава. В крайна сметка насъбрания капитал обаче често попада в ръцете на хора от по-висша истанция а.к.а. родителите и така и не разбираш какво се случва с твоя кеш.Когато пораснеш вече виждаш възможностите. Или просто трошиш парите на Нова година. Ако обаче си хитър можеш да направиш нещо доста по-полезно или поне да си платиш наема, което е супер. Алтернативата на чиста валута е ваучер на някаква стойност за любимия ти магазин. Така хем получаваш подарък, хем сам си го избираш.

ЧорапиТе със сигурност не бяха забавен подарък. Освен това не притежаваха кой знае какъв дизайн и често бяха вълнени и неудобни. А и да не бяха такива, вълнението ти за чорапите беше минимално. Сега, от друга страна, чорапите са подправката на аутфита. Разнообразието от модели и цветове е безкрайно. Още повече - ако си фен на нещо винаги можеш да го покажеш чрез чорапите си по изтънчен начин. Любими персонажи, филми, картини и идеи стоят ги красят. Как да не искаш поне чифт за Коледа?

ДрехиТа какво вълнуващо има в дрехите? И без това майка ти те облича и нямаш особено право на глас. Обличаш се не когато ти е студено, а когато на нея ѝ е студено. И защото Коледа е през зимата, често тези дрехи бяха бабино производство. Това включва пуловери, търлъци, шапки, шалове и всякакви други дизайнерски решения. В днешни дни бихме оценили тези подаръци доста повече, осъзнавайки труда и любовта зад тях. Как по-добре да покажеш на някого, че мислиш за тях подарявайки им топлина? Всяка топла и мекичка придобивка, дадена от сърце, е чудесен коледен подарък.

Неща, неподходящи за възрастта тиЧичо ти, който живее в чужбина и не си виждал от години се връща за Коледа. В неговото съзнание ти изглеждаш още на 5, но всъщност пубертетът вече те натиска. Той ти подарява най-якия подарък някога, на който обаче щеше да се кефиш ако все още наистина беше на 5. В главата ти са индивидите от другия пол, как изглеждаш и дали си готин. Неща с анимационни герои, лего, игри вече са под еволюционното ти ниво и на тях отговаряш с "благодаря" и прибираш завинаги. Години по-късно разбираш, че интереса ти в тези неща всъщност не се е изпарил, намирайки още хора, които харесват същото. Съоветно и възобновената любов към тях намира нови интерпретации. Това, че вече гониш 30 и си запазил същия ентусиазъм като от едно време към анимационните герои е само похвално. Сътветно и всеки подарък, свързан с тях е попадение в десетката.

Всичките артикули са от магазините на Buzz. Освен, че имат точните подаръци за Коледа, те са решили да зарадват един от вас с ваучер на стойност 100лв за аксесоари по избор. Как да се включиш в GIVEAWAY играта можеш да разбереш в профила ни в инстаграм.