Шон Кемп и до днес остава един от най-зверските забивачи в историята на NBA. Той бе част от култовия тим на Сиатъл Суперсоникс през 90-те години, където редом с Гари Пейтън играха финал, но имаха нещастието да се изправят срещу Майкъл Джордан и Чикаго Булс.

Кемп винаги е бил любимец на феновете, а в дните си на играч привличаше погледите на малки и големи както със забивките си, така и с кецовете, които носеше. Един от впечатляващите модели на Reebok и Кемп получава освежаване и патриотична разцветка и вече може да бъде закупен.

Става дума за Reebok Kamikaze II - модел, който сме свикнали да виждаме предимно в черно-бялата гама. Сега той е на пазара и в цветовете на американския флаг - бяло, червено и синьо. Черното също е тук, но в по-малки количества, като за сметка на това преобладават именно червеното и тъмносиньото.

Материалът на изработката е велур, а езиците са изпипани в сив цвят, който допълва чудесно цялостната комбинация. Логото на Reebok присъства както отстрани на всеки от кецовете, така и на езиците, петите и подметките.