Parley e компания, или по-скоро движение, което се грижи за опазването на околната среда. Като главно са се насочили върху океаните и тяхното замърсяване. Организация, която със своите програми, workshop-и и колаборации, е допринесла много. Тонове с отпадъци годишно биват рециклирани благодарение на тях. Един от техните слогани е "IF THE OCEANS DIE, WE DIE."

Проектът им с Adidas е също толкова значим. Стартират обща работа през 2016, като правят колекция за тичане, създадена само от рециклирани отпадъци. Като това се запазва и през годините - появяват се още и още модели, които играят роля в опазването на океаните. Тази година двете компании са насочили вниманието си към Ultraboost. И го виждаме в абсолютно същият вид, както е бил преди пет години - първата обща колаборация.

adidas Ultraboost Uncaged със същите сини ивици, които символизират рибарските мрежи - една от най-разпространените форми на замърсяване във водите. Continental подметката и Boost технологията също са тук. Обувката ще е налична в бяла и черна разцветка на цена от 180 usd от 08.06 в www.adidas.com/parley