Случвало ли ти еда си мечтаеш да се разхождаш бос по тревисти поляни на чист въздух така, сякашси в приказка? В близост да се чува румоленето на течаща река, слънчевите лъчида галят нежно лицето ти и да чувстваш цялата свобода на света? Понякога навсеки му се иска да бъде част от този привидно съществуващ само във фантазиитесюжет. Всъщност това е съвсем възможно да ти се случи, дори още в края на тозимесец.

Ако не си чувал за Bedouin, сега е най-подходящият момент да го направиш. Освен, че се намира в сърцетона Централен Балкан, близо до Севлиево, от 28-ми до 30-ти август ще се проведе фестивалът Lost Gypsy Land. За втора поредна година хора с красиви души и широки усмивки ще обединят позитивната си енергия под звуците на едни от най-мелодичните български диджеи, като специален гост ще бъде французойката DEER JADE. Всеки един от участниците е специално избран, като посетителите ще могатда се насладят на еклектичен, но симбиозен микс от музикални жанрове.

На фестивала освен сцена с музика, ще има и такава с холистични практики (Serendipity stage), които включват различни активности като работилници, церемонии, йога практики и медитация. Те се заплащат отделно, но ще има и такива с безплатен достъп. Арт инсталации и пърформанси също ще бъдат част от вълшебството на събитието, а на хипи маркета ще можеш да намериш най-цветните попадения, с които да допълниш своята парти визия. Фестивалното облекло е добре приветствано, като всеки има свободата да изрази себе си и да излезе от градското си амплоа, като заложи напо-разкрепостен и шарен аутфит. Бъди смел и излез от комфортната си зона, позволиси да се облечеш така, както никога не би излязъл по улиците, но пък винаги си искал, защото ти гарантираме, че ще спечелиш одобрение и нови приятели в лицето на останалите посетители на този своеобразен карнавал.

За удобството навсички гости ще има специално изградена къмпинг зона с душове и тоалетни, а захапване ще има разнообразие от здравословни предложения, приготвени с местно отгледани продукти. Също така са взети всички противоепидемични мерки, наложениот СЗО и Министерството на здравеопазването. Заради това, капацитетът нафестивала ще бъде намален на 50% до 500 души, така че ако искаш да бъдеш частот второто издание на Lost Gypsy Land, не се бави и си вземи билет от тук. За транспорт до мястото също е помислено, като на разположение ще има автобусчета от и за София, Варна и Пловдив, а както и околните села. Билети за тях можеш да намериш тук.

Ако винаги ситърсил място където да срещнеш шарени и усмихнати хора, чиято енергия да тезареди до края на годината, нямаш нужда от повече колебания. Имаш възможносттада изпратиш лятото по най-приятния начин, защо да не го направиш?