В последните месеци спортуването вкъщи се превърна в нещо нормално, тъй като всички зали, фитнеси и различни студия затвориха врати. В началото в магазините за спортни стоки бе много трудно да се доредиш за обурудване - дали дъмбел, дали постелка или фоумролер. Нещо като с тоалетната хартия в супермаркетите. Тези, които се занимават с колоездене, бързо се преориентираха и намериха начин да се сдобият с домашни тренажори. Някои от тях дори си направиха виртуални състезания.

Тази тенденция важи за цял свят. А от Nike явно са видяли това и са създали първата по рода си маратонка за indoor колоездене. SuperRep Cycle e част от фитнес колекция, съставена от още два модела - Air Zoom SuperRep и SuperRep Go.

Колоезденето вкъщи трябва да е максимално удобно, тъй като се "върти" на едно място с часове. Ето затова тази обувка е създадена с цел лекота и комфорт. Почти не я усещате. Обувката е от 3 части - пластмасова подметка с дупки за всякакъв стандарт cleats; олекотена основа, която е изключително проветрива; и два големи велкро страпа, които затягат обувката.

За Европа обувката трябва да започена да се появава в цпециализираните магазини, докато Америка ще трябва да изчака до началото на Юни.

И не карайте с нея навън!