Вярвамe, че хотелът не е просто място, където да се наспим и наядем. За нас добавента стойност е много важна. Съчетаването на ваканция с допълнителна грижа за индивида и развиване на личността е бъдещото на турзима на глобално ниво. В момента повече от всякога имаме нужда от позитивно и обогатяващо преживяване, не просто от почивка. Това е и концепцията на Nomante by The Cliff - предоставят баланс между релаксация и разнообразни активности, които няма да върнат гостите им към ежедневието изморени от почивката, а заредени и мотивирани.

The Cliff е разположен високо на скалистия южен бряг в залива на Обзор. Заобиколен от непокътната естествена зеленина, комплексът се извисява над близкия плаж на Иракли и открива панорамна гледка към Черно море. Изолирана локация, с ограничен достъп и минимално струпване на хора. Точно под самата скала, на която е разположен The Cliff се намира дива плажна ивица, като до нея се стига по приказна горска еко пътека.

 Nomante by The Cliff е преживяване, което ни помага да постигнем хармония между ума, душата и тялото. През този летен сезон с вдъхновяващи разговори, групови занимания и опитни наставници ще помогнат на гостите си да тръгнат по едно пътешествие за преоткриване на самите тях. Да възстановят мислите си, да избягат далеч от негативното и да намерятистинското „аз“ , което често остава на заден план, заради натоварения начин на живот. Nomante е безкрайния процес за преоткритие и усъвършенстване на личността. Начин да се преборим негативните мисли, да увеличим стремежа си за лични и професионални успехи, да разграничим истински важното от всичко останалото, което се случва около нас. Концепцията е насочена към развиване емоционалната интелигентност, укрепване на духа и тялото и придобиване на нови умения. Това ще бъде постигнато посредством няколко ритрийт програми водени от професионалисти в сферата.

PURE - Ви приканва да се впуснете в ново и различно изживяване. Всеки сам избира активността си през деня – йога, кулинарен курс, дегустации на вино, сърф урок, създаване на изкуство. Това е начин да опознаете ощеедна страна от себе си. Част от лекторите са ЛЮБОМИР ТОМОВ - гастроном и ВЕСЕЛИН САВОВ - Виненконсултант "Кино и Вино".

ACTIVE - Движението прояснява ума изгражда тялото. Тук са включени програми, катокросфит, сърф уроци, функционални и кондиционнитренировки, с които да развиете двигателната си култура. Инструктори ДАНЧО ПЕТКОВ - сърф инструктор и МАГДАЛЕНА БАКАЛОВА -фитнес инструктор.

BALANCE - Намерите баланса и вътрешната хармония, от където идват вдъхновението и енергията. Тази програма включва медитации, сеанси, йога асани и балансиращи практики. С тяхна помощ се завръщаме към вътрешното спокойствие и единство с природата. Лектори са ГЕРГАНА ПОПОВА - йога иструктор и КРАСИМИР ДОБРЕВ - Mindfullness инструктор.

ELEVATE - Програмата е насочена към подобряване на емоционалната интелигентност, която помага да се абстрахираме от външни фактори, без да им позволяваме да ни влиаят, било то в професията или отношенията. Чрез насоките на професионален психотерапвет, ще имате възможност да овладеете менталното си състояние и опознаете себе си. Лектор е АЛБЕНА МАНOЛОВА - психолог.

Една от основите на Nomante, е хармонята между активна и релаксираща почивка. Всички занимания ще се провеждат по единили два пъти на ден, позволявайки ви да се насладите на дивияти изолиран плаж намиращ се под The Cliff или да опознаете подобре това забравено кътче на българското черноморие.

Фотограф: Иван Даскалов