Несъмнено един от най-важните релийзи от NIKE са новите модели от Air Max серията. Тази година брандът предлага силен lifestyle модел, с който трудно ще останеш незабелязан.

С NIKE Air Max 2021 всяка стъпка е изпълнена с лекота. Определено фокусът пада върху ефектната камера, чието движение под тежестта на петата е видимо на всяка крачка. Макар камерата да е първото нещо, което забелязваме в новия Air Max, всеки, който е пробвал модела, оценява положително и предната част на подметката. Меката пяна разпределя равномерно тежестта и придава комфорт на движението без значение дали ще ходиш цял ден навън или си излязъл набързо до магазина. Средната част на подметката пък е разделена на шестоъгълници и обособена в две части за допълнителен комфорт. Вътрешната част също печели точки с меката стелка, която е също и подвижна.

Освен детайлите към подметката, специално внимание заслужава и горната част на модела. NIKE Air Max 2021 ни печели с дръзката си визия, върху която с удоволствие бихме акцентирали със следващия си аутфит. Има текстилна материя от поне 20% рециклирани материали, за която се твърди че лесно се почиства, както и кожени детайли около петата и подплатена ниска яка за екстра доза удобство около глезена. Впечатление правят и връзките, които могат да бъдат нанизани по различни начини, в зависимост от предпочитанията. Предната част е леко удължена и според нас ще бъде най-удобна на по-тесен крак.

И тази година NIKE залагат на по-светли разцветки, които привличат внимание, а ние ти предлагаме да видиш как те се вписаха в стила на Дара и Камелия.

Можеш да откриеш дамските модели в бледорозово, синьо-зелено и сиво в магазините на BUZZ и на buzzsneakers.com 

Direction and photography: Vasil Germanov

DOP: Dimitar Tanev
Models:
DARA & Kameliq

Style: Zlatena
Makeup:
Gergana Ivanova

Hair: Studio Juju