Ако някога сте имали кецове на Nike има голяма вероятност те да са били Nike Air Force 1. Ако не сте, но искате или пък е време за още един чифт към колекцията ви - новата им разцветка е точното попълнение. Nike AF1 Shadow предлага фино деконстуиран дизайн в съчетание с привлекателна цветова селекция. Те са в нетипична, но добре синхронизирана пастелна гама. Този вид цветове са получили своята слава заради ненатрапчивия си, но отличителен нюанс. В конкретния случай говорим за лавандула, праскова, мента, бебешко синьо и "millenial" розово, преминали през качествена филтрация.

Въпреки че отвън само се загатва, вътрешната част е в "millenial" розово. Този цвят има интересна история. Според проучване от 2007, влечението на жените към този отенък е резултат от еволюцията. Истината всъщност е, че всичко е обвързано с културните настроения в различните региони. Например в Западния свят на сватба булките носят бяло, докато в Индия то се носи от вдовиците. По сходен начин и с розовото - в Европа и Америка то е символ на женственост, нежност и невинност. Докато не настъпва бързообхватната модна революция на 21.век благодарение на различни фактори - като социалните мрежи. Милениалите, като двигател на тази промяна, отразяват името на този цвят. Те го превръщат в културен феномен и "лого" на новите времена. Той става еднакво приемлив за всички полове и може да бъде видян на все повече места и за всякакви случаи.

Асоциацията е сила, говорейки за цветове - те могат да влияят на настроения, нагласи, усещане. Деликатните тонове са успокояващи и въздействат добре на съзнанието. Nike AF1 Shadow прави избора по-лесен, защото е любов от пръв поглед. Наличен в мрежата на Buzz онлайн и офлайн.Фотограф: Димитър Дрю