Спортните компании се надпреварват какви трендове да вкарат в колекциите си. Някои изкараха почти цялата си серии от 90те години в оригинални цветове, други разчитаха на нови подходи и хибридни модели, трети наложиха колаборациите с известни дизайнери и артисти. Но да, при всички бе заложен поглед назад във времето, когато са били златните години на маратонките.

New Balance обаче решават да се отделечат от така модерния деведесетарски тренд, и се отправят още по-назад във времето към 70те години. От там идват корените на техния чисто нов модел - 327. Обувка, която има какво да ни каже с нейните детайли и форма. По-всичко личи, че спазва формите на "старите времена", но в същото време има и нещо новаторско.

Историята започва през 1976г, когато се появява първата обувка от серията - 320. Обувка, която печели много награди по маратони, от които един е Нюйорксият. Това е първата обувка на компанията със страничен N. През 1955 се появават 355 и SuperComp- отново модели, предназначени изцяло за бягане с подметка с много малки кръгли грайфери.

През 2020 се появява 327 - модел събрал най-доброто от горните изброени - подметката, голямо N лого отстрани, лек и удобен. Но изглеждащ модерен, въпреки 70' vibes. Сега можем да го намерим и в България, благодарение на Buzz.

Може да спечелите 327 от селекцията на Buzz, като участвате в нашата Instagram игра. А ако искате да следите всички новини около магазина, за тяхните нови модели и намаления, може да се абонирате за техният newsletter от тук.