Druga Planeta още с пристигането си на родна земя привлякоха вниманието ни. Преди известно време успяхме да ги уловим за кратко интервю, с което целяхме да ви запознаем с тях, не бихме скрили подобно явление. От последната ни среща до сега успяха да изкарат няколко шлагера, като: TARIKATA - OK BOOMER FEAT. NUNI & KAMO, TARIKATA - 10 BONBONA, KAMO - ДАДОХ ТИ ВСИЧКО и най - новата песен на DEVITZA - CHU$HLENCA, трудно е да ги чуеш веднъж и да не ти се загнездят в главата.

Освен с разнообразната си продукция, съчетваща елементи от родната музикална сцена и модерно западно звучене и визия, Druga Planeta ще се постараят да разнообразят нощния живот с нова серия от партита - Na Druga Planeta, като първото ще е тази събота, 22ри август в бар Tell Me с лайв на Devitza и диджей сетове от Goro, Suki и Kamo.

Ако случайно попаднете на един от тези образа разлепени нейде из Софийските улици (един хинт от нас оглеждайте се в района около Tell Me), не ги подминавайте. Снимайте, качете на стори и тагнете Druga Planeta. По този начин автоматично участвате в GIVEAWAY и може да спечелите безплатен вход за вас и двама ваши приятели за партито на 22.08.

Следете You Tube канала на Druga Planeta за още забавление.

Снимки: SabriCan Üzen

Арт: previjdam