Варненската рап школа винаги е била доста напред във всяко едно отношение. Имат си легендарни имена от миналото, а сега едни от най-големите звезди на сцената са именно от морския град.

Тук случаят е малко по-различен. Делян Атанасов, или по-известен като Madmatic, е един от хората, които носят цялата варненска школа на плещите си. Винаги е оставал малко по-встрани от прожекторите, а и май така той си желае. Не е от най-големите фенове на славата. Но това, което прави през годините е феноменално.

За годините, в които се е отдал на музиката, той е усъвършенствал музиката си с много, НО не е сменил стила си. Стои си там, където се развива най-добри - тежки рими, бийтове, които те карат да се изкефиш на музиката. Темите - социални, любовни, анти любовни. Няма да чуеш рими за Джи Класи и кокаин.

Новият му албум е с заглавието "Madhouse" и напълно си отговаря на името. Ако свържеш същността на всеки трак, си става една цяла история и разбираш малко повече за самия изпълнител. Има гняв, има болка, но няма да усетиш напрежение. А ще изслушаш албума на един дъх...

Продуциран изцяло от самия него, с изключение на един трак, който е с помощта на Itrak. Както и две гост участия - Жлъч и Андито. 11 трака, които ще ти отвеят главата.

На 31.07 ще има ексклузивно представяне на албума в клуб Грамофон, София. Определено ще си заслужава да се чуе, така че те съветваме да не пропускаш!