Световноизвестната френска модна къща Louis Vuitton наскоро разкри плановете си за предстоящи събития в Париж, които ще се състоят в седмиците преди шоуто на Vuitton за Menswear Fall 2021 (21 януари).


"Louis Vuitton: Walk in the Park" е първото събитие от серията, което бележи откриването на временен бутик за обувки както от нови, така и от предишни колекции, за бижута и слънчеви очила.

Бутикът предоставя достъп на посетителите до т.нар. Hall of Fame, който включва петте най-редки LV снийкъри, създадени от Virgil Abloh през годините. В допълнение, на локацията могат да бъдат намерени и LV Upcycling в пет разцветки, както и новите LV Ollie в шест разцветки.

Освен снийкърите, налице е и богата разновидност от бижута като гривни, гердани и пръстени в парижки стил, които Abloh е имплементирал в предходни колекции. Няма как да не бъде споменат и добре познатият модел слънчеви очила 1.1 Millionaire, които също ще присъстват в бутика.

Второто събитие на Louis Vuitton  започва на 18 януари с локация Place Vendôme. Посетителите ще могат да "общуват" с героите от „Zoooom with friends“, които Louis Vuitton за пръв път представя през юли миналата година. Анимираните герои ще се появят чрез приложението Louis Vuitton, като бъдат прожектирани по фасадата на сградата. В изявление, Louis Vuitton споделя: „Като се дава възможност на аудиторията да взаимодейства с "талисманите" на къщата, ние засилваме свободния дух на общността, който съществува около света на мъжкото облекло, и насърчаваме участието в диалога между Virgil Abloh и публиката “.