Преди по-малко от година на софийската трап сцена се появи едно ново име - maxe'. Тогава той, заедно с добре познатия ни KNXKLVN бяха направили Mephisto. Суров бийт, суров трак. Така добихме представа за Макси Халим.

Роден и израстнал в София, Макси не спира да се развива. Хобито му винаги е било музиката. Това е нещото, което го пали и което го кара да хване микрофона.

От малък слушам хип-хоп и пиша рими, но до скоро всичко това беше част от мен, за която само близките ми хора знаеха.

След първият си трак трак, хората около него го надъхват да не спира и да продължи с музиката, защото наистина му се отдава. Един от хората, които го подкрепят и му помагат в проектите е именно KNXKLVN. Така се ражда и идеята за втория трак с видео - Listerine, който е заснел заедно с Иван Даскалов, познат ни от други видео проекти.

Снимахме в един китайски магазин и беше страшен фурор, хората се изкефиха супер много, както се вижда.

Зад бийта е GEM, a монтажа на клипа e дело KNXKLVN. Виждаме промяна на стил, flow.

Tова е само началото! Tепърва ще развивам стила, flow game-a и лириката си. Смятам че се събрахме хора с идеи, с които готвим бъдещи неща, в които целта е градацията на качеството и разбира се развитието на културата.Имаме какво да кажем и покажем и ще го направим. Благодаря на всички забъркани и на Asphalt. ENERGY!