Late Night Shopping с Buzz Sneaker Station e отново тук! Светлината на прожекторите този път се фокусира на нови и свежи модели обувки на любими марки като adidas, NIKE, PUMA и NEW BALANCE. Какво чакаш, разгледай „нощния“ каталог и си избери модел още сега!

Първият кандидат за нова покупка е не кой друг, а спортна обувка на NEW BALANCE. Моделът 574 на марката носи със себе си богата история, датираща още от 80-те години на 20-ти век. Абсолютна иновация на пазара, серията 574 триумфира над останалите си съперници и дори за момент надминава по популярност и цена NEW BALANCE 990. Най- специалната характеристика на тази обувка е смелото експериментиране с цветове, които дотогава не са били комбинирани по подобен начин. Днес на вниманието ти представяме един от съвременниците на серията 574 - коженият дамски модел PATIKE W574, който напълно в стила на NEW BALANCE e лек, удобен, и разбира се, с преливащи цветове (сиво, бежово и бяло). Взимайки NEW BALANCE 574, ти взимаш и късче история и най-вече – едно от лицата на иновациите в съвременната улична култура.

Започнахме с дамите, но не сме забравили и мъжките модели. За първи път се срещнахме с моделът NIKE MX-720-818 през 2019 година, когато схващането за комбинация на два напълно различни модела в едно цяло беше напълно преобърнато. MX-720-818 всъщност е хибрид от Air Max 98 и Air Max 720 и е съхранил в дизайна си най-добрите черти и от двата модела! В конкретния случай, Late Night Shopping те среща с черен модел мъжки NIKE MX-720-818 WW, чийто ярък червено-зелен акцент по краищата на основата определено ще привлече много погледи по улиците!

Знаехте ли, че всички adidas Falcon модели произлизат от един и същи предшественик – малкият немски град Falkendorf. Звучи особено, но е факт – в края на 90-те години, докато екипът на adidas все още е нямал силует и име за новата обувка за бягане, идеята на именуват новият продукт като града, до който е бил и основният завод на adidas, им се е сторила гениална. Така и става – изменят името на Falcon и добавят W като символ на дамската серия. Днес представяме chunky черно-белият дизайн на дамските спортни обувки adidas FALCON W, който ги прави подходящ завършек на почти всеки аутфит, а това, че освен че изглеждат добре са и удобни, ги прави идеален избор дори и за парти!

Следва една абсолютна класика в жанра, а именно - adidas SUPERSTAR FOUNDATION! Тук обувката няма нужда от представяне, тя говори сама за себе си, но все пак е редно да отбележим, че още от излизането си, SUPERSTAR се превръща в отличителен белег на почти всички NBA баскетболисти в Америка, а след като пар групата Run-D.M.C. ги патентова като техен задължителен аксесоар в облеклото, обувката завинаги „оставя отпечатък“ в историята. Всеки любител на OG рап и уличната култура трябва да има поне един чифт бели кожени SUPERSTAR-ки в гардероба си!

За финал при дамите оставихме кожения модел PUMA CALI WNS. Обувката за пръв път излиза на световната сцена през 80-те години, когато редица популярни имена в тениса започват да я носят на мачове. Оттогава, PUMA CALI постепенно си проправя път и в останалите социални среди. Днес е един от най-търсените семпли, но елегантни кожени спортни обувки на пазара. В случая, дамският модел CALI WNS излага на показ класическата бяла разцветка от едно време, заедно с модернизирани черни акценти отпред и отзад.

При мъжете завършваме със спортните NIKE ZOOM 2K. Nike продължава своята ретро серия с представянето на новият модел в своя списък, Zoom 2K през 2018. Дебютирайки в три цветови варианта на черно / бяло, кремаво / бяло и люляк, обувката се отличава с уникални облицовки, и акценти, които насочват 90-те към стила от началото на 2000-те. Горната част е комбинация от кожа, мрежа, найлон и гума, с удължен пластир на подметката, както и пластири със сребрист тон с лого Zm на петата. Скулптираната подметка придава chunky визия, докато бродираните мини Swoosh-ове и облицовки от сатенено покритие придават нотка на лукс. Металическият отенък NIKE ZOOM 2K също създава космическо усещане, а удобството на обувката, заедно с дизайна ще те накара да поискаш да отлетиш към безкрая и отвъд!

Впусни се в Late Night Shopping на сайта на buzzsneakers.com само вечерта на 20.10.2020 от 20:00 часа. Ще будуваме чак до 08:00 сутринта на 21.20.2020!