На 11.06, точно в 20 ч, Buzz Sneaker Station дават старт на 12-часова промоция с 20% допълнителна отстъпка дори на вече намалените продукти. Мястото е любима дестинация за спортни обувки и облекла, затова и не се сещаме за по-подходящ момент от този да се сдобием с нещо ново за летния сезон.

В wish list-a ни влизат няколко класически модела, което - както знаем - е един от силните трендове за 2020 г. Добре познатите adidas Stan Smith и чисто белите SUPERSTAR FOUNDATION винаги са били нашето универсално решение за всеки повод и аутфит. И двата модела са добре познати и не виждаме смисъл да те убеждаваме допълнително, че присъствието им в твоята колекция е задължително.

На феновете на баскетбола, спортната визия и легендата на Chicago Bulls веднага бихме предложили AIR JORDAN DUB ZERO. Моделът се откроява с лазерно гравирана декорация, скрити връзки и яка от пяна в задната част за по-лесно обуване и допълнително удобоство.

NEW BALANCE M 850 е за всеки, който обичат комфорта с леко ретро визия. Нашето момче Remi Toin ги предпочита в класическа комбинация от бяло и синьо, но за нас лятото е време за по-свежия вариант в розово, лилаво и бежово. NEW BALANCE M 997 пък е за теб, ако държиш на по-изчистен деведесeтарски дизайн и висококачествени материали. Перфектни са и за тичане!

Черешката на тортата в мъжката ни селекция е PUMA RS-X3 Puzzle. Chunky модел в бяло и детайли от естествен велур в жълто, синьо, червено, съчетани по начин, напомнящ сглобяването на пъзел. Включва и отличиталната за бранда технология RS (Running System), представена още в края на 80-те с модела RS-100, и несъмнено е един от най-удобните модели, които сме носили скоро.

Момичетата със сигурност не трябва да подминават дамската разбработка на NEW BALANCE W 997S. Преливката от черно към сиво с детайли в лилаво просто не може да бъде подмината лесно - особено, когато краси един от най-удобните модели за 2019 г!

Тези, които търсят по-екстравагантни разцветки, ще се влюбят в FILA DISRUPTOR ANIMAL. Смела вариация на най-отличителния модел в портфолиото на бранда от последните години, който извежда всяка streetstyle визия на следващо ниво.

И за финал в категория Любими: вечната класика CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR. Чисто бял унисекс вариант, с който не бихме се разделили в най-горещите летни месеци.

Late Night Shopping е на buzzsneakers.com от 20 ч на 11 юни до 8 ч на 12 юни и предлага допълнителни 20% отстъпка на всички продукти в сайта.

Снимки: buzzsneakers.com