С бавно темпо започнаха да се появяват различни ивенти - различни workshop-и, изложби, партита на открито. Всички бяха зажаднели за социализиране с приятелите си, след тези мъчителни 3 месеца стоене вкъщи. Този четвъртък обаче ще бъде грандиозен за феновете на хардкор музиката. След дългата пауза Last Hope ще ни съберат в "Фабрика 126".

Албумът им излезе на 28.11.2019 г. с грандиозно шоу. Но  от тогава  до настоящия момент групата не е правила концерти по известни на всички причини, така че появата им за шоу на открито половин година по-късно, в края на юни, няма как да не е нещо специално. Не само че ще можем да чуем нови парчета, заедно с вечните класики, но и ще празнуваме връщнето към любимия ни концертен и социален шум.  


За концерта на 25-ти те канят младите Savage Ravage. Те свирят трашок с примеси на хардкор, като вкарват елементи на кросоувър. Макар да не са с особено богата дискография, те набират точки с концертния си актив, - не отказват да се включват в сбирки като тази и знаят как да загреят публиката.

Цената на билетите Ранно Пиле е 15лв, а стандартните са по 20лв  на предварително продажба и могат да се вземат по следните начини:

-онлайн: bit.ly/LastHope25June ;
-на каса в магазин „На Тъмно“ и магазин „Bare Hands Society“
-по куриер с наложен платеж на тел.: 0886 125 996;