Килиан Мбапе е едва 20-годишен, но вече има на сметката си над 170 мача и 100 гола в клубния футбол, още 34 мача и 13 гола за националния отбор, както и световна титла с Франция. 180-те милиона евро, които от Пари Сен Жермен платиха на Монако за привличането му през 2018 година го направиха второто най-скъпо име в трансферната история и най-скъпият тийнейджър в световния футбол.

FYRE го възпя като “млад шампион”, а сега светкавицата от парижкото предградие Бонди отбеляза за пореден път, но не на футболното игрище. Френският талант, който има договор с Nike, вече е както най-младият спортист, така и първият французин, който може да се похвали със собствена колекция. Мбапе не забравя корените си, а американската компания създаде седем артикула, които имат препратки както към Франция, така и към мястото, от което Килиан тръгва към големия спорт.

Съвсем в реда на нещата перлата в короната са бутонките Bondy Dreams Mercurial Superfly 7, както и любимата ежедневна обувка на футболната звезда - Nike Air Max 98. Цветовете сиво, зелено и златно символизират съответно началото на пътешествието в парижките улици, футболните игрища и големите триумфи.

“Бонди е винаги в сърцето ми - там открий любовта си към футбола и се влюбих в играта. Оформих се както като играч, така и като личност. Има за какво да съм благодарен и това, че Бонди е в основата на колекцията, наистина е нещо специално. Като дете много от идолите ми имаха собствени модели на Nike, a сега аз сбъдвам мечтата си, правейки същото”, разказва Килиан.

Освен Bondy Dreams Mercurial Superfly 7 и Air Max 98, колекцията Nike x Mbappe x Bondy включва още футболна фланелка Nike FC, тениска с послание “Без рискове няма победа", шапка, чантичка за кръст и раница. Наличието на 93 навсякъде по артикулите също не е случайно - това са първите две цифри на пощенския код на Бонди.

[gallery ids="https://asphalt.bg/wp-content/uploads/2019/12/https___hypebeast.com_image_2019_12_kylian-mbappe-nike-bondy-dreams-collection-release-006.jpg|,https://asphalt.bg/wp-content/uploads/2019/12/https___hypebeast.com_image_2019_12_kylian-mbappe-nike-bondy-dreams-collection-release-007.jpg|,https://asphalt.bg/wp-content/uploads/2019/12/https___hypebeast.com_image_2019_12_kylian-mbappe-nike-bondy-dreams-collection-release-005.jpg|"]