В последната година се появиха доста авто влогове, които имат за цел да ни представят нови или употребявани автомобили. Те са много полезни, но, поне на нас, в един момент ни стават скучни и еднообразни. Дали ще видим ревю на 911 или някой автомобил на старо - няма да има много емоция, ами просто факти.

Наскоро обаче останахме доста приятно изненадан. Дори не бихме го нарекъли автовлог ами по-скоро "day in a life на червената е36". КИДС са Тома и Илиян, които имат една обща цел - колата да стане готина. И си личи, че цялото нещо го правят с много любов към червения звяр. Но и много издевателстват върху него. Каналът им не е нов, но в момента се опитват да го съживят малко по-малко с тези серии. Бихме ви казали да ги изгледате всички - ще научите нещо ново, ще се смеете много. И след това ще погледнете по сайтовете за най-евтиното BMW. Ние ги подкрепяме и ударихме събскрайба.

Подготовка на джанти, пребоядисване, фитмънт и ежедневни разходки до гумаджия. В епизод 12 "децата" слагат край на двумесечната им битка с напасването на прословутите "hotboi" джанти Blitz BRW TYPE-03. Задните калници за пореден път претърпяват спортен масаж с помощта на "Съветникът", а предната броня получава нова мрежа, след като Тома остави предишната някъде в Родопите. Двете Мини-та, които виждаме във видеото ни навеждат на мисълта, че момчетата са ценители на ретро-класическите автомобили, като ние се надяваме, че ще ги виждаме повече занапред.