Партньорството между J. Cole и Puma бе официализирано по-рано през годината, а няколко месеца по-късно вече е факт и първата съвместна обувка на рап звездата и германската компания. Моделът Puma RS-Dreamer е насочен изцяло към първата любов на Джърмейн Коул - баскетболната игра, като вече бе забелязан на краката на някои от звездите на NBA, които се подготвят за рестарта на сезона.

Няма как понятието “мечта” да не фигурира в проект, в който участва J. Cole, след като собственият му лейбъл носи името Dreamville и самият той многократно е засягал тази тема в творчеството си. Силуетът на RS-Dreamer е подходящ както за игра, така и за ежедневието.

“Когато споделиш мечтите си на глас, те със сигурност звучат налудничаво. Този модел е създаден с нагласата, че трябва да не спираме да ги преследваме, без значение дали изглеждат реалистично в очите на другите”, обяснява рапърът от Северна Каролина.

В подметката са комбинирани две от технологиите на Puma - RS и ProFoam. Основният цвят е черно,а  леките сиви детайли, както и ярките цветове отстрани правят така, че обувката да изглежда еднакво добре и по време на игра на баскетбол, и в ежедневието извън терена.

“Можеш да играеш баскетбол със същите кецове, с които си бил навън. Идеята ни е да променим реалността, съчетавайки най-доброто от двата свята”, добавя още J. Cole.

Междувременно изпълнителят пусна две песни, които ще бъдат част от предстоящия му албум The Fall Off - The Climb Back и Lion King On Ice