Пикапите са нещо като щипка лют пипер в света на колите, защото нито са икономични, нито са особено комфортни, а градът е ужасно тесен с тях - трябват ти не по-малко от две места за паркиране. Въпреки това обаче, винаги са ни харесвали, защото имаш чувството, че може да прегазиш всичко и може да оцелееш в апокалипсис и инвазия на зомбита.

Затова, днес ще ви покажем две много яки колаборации - Roush F-150 5.11 Tactical Edition - black on black on black's и GMC Sierra 1500 Harley-Davidson, вдъхновен от модела Fat Boy.

Първият залага доста на конете и бруталния вид - 650 кончета идващи от V8 с компресор TVS R2650, окачване Fox 2.0 Offroad, 20-инчови джанти и 33-инчови гуми General Grabber ATX. Отвътре всичко е облечено с черна кожа и има американски флагове буквално навсякъде - хмммммм... за малко да го сбъркаме с Honda Civic, а и отвън също не е останал детайл с друг цвят като в предната решетка има достатъчно голям надпис Roush, нали.

Да естествено, лимитиран е - точно 150 броя от този F-150 5.11 ще напуснат тунинг компанията и ще притежават и сандък с куп тактически инструменти, както и сертификат за автентичност. Само два ще са предлаганите цветове Abyss Gray или Agate Black.

Втория пък, е малко по-паркетен или пък не, но ни изглежда леко по-лъскав и не толкова брутален. Обикновено Ford изскачаха с версия Harley-Davidson, но сега на ред са GMC и пак е доста яка. Тук джантите са пораснали - 22 инча и са по-дискотечни. Двигателя е V8, но версията и конските сили не са обозначени - who cares, а пък има и къстъм гърнета и най-вероятно не е особено тих.

Вътре кожата пак е черна, но е с червени шевове и има големи лога Harley навсякъде. Окачването е BDS с амортисьори Fox, калниците са по-широки заради новите джанти и гуми и предната броня е изцяло нова. Това чудо, за което ще ни трябва стълба, за да се качим ще се предлага в три цвята - Onyx Black, Summit White или Satin Steel Metallic, но ние пак бихме заложили на черното.