Настъпи дългоочакваният край на извънредното положение. Животът вече не е на пауза, социализирането е позволено (при спазване на определени мерки за безопасност), а това означава само едно - време е за един заслужен шопинг по магазините! Не се чудим много къде да отидем, отговорът е налице - имаме нужда от няколко нови чифта обувки, за да ни е удобно докато се наслаждаваме на свободата. Нетърпеливи отново да изпитаме вълнението от влизане в магазин не през екрана на телефона, бързаме до най-близката локация на District, но се спираме на входа. Там, вместо човек, ни посреща табела с правила за нашата безопастност, която горчиво ни напомня за новите ни задължения - спазване на дистанция, носене на маски и използване на дезинфектант преди влизане. Все още не сме свикнали с промените, но ги преглъщаме и слагаме маската - все пак желанието за добавяне на нови обувки към колекцията ни е твърде силно, за да се откажем още преди влизането!


Прекрачваме прага и не знаем накъде първо да гледаме! Заобиколени сме от всички страни не само с изцяло нови модели обувки, но и с редица District намаления. Пръв обаче ни привлича погледа един дамски AIR MAX 270 REACT модел на Nike с особено модерна визия, дължаща се на дизайна с лепени слоеве, без шевове. На пробване, обувката е изключително удобна, Nike React пяната в междинната подметка й осигурява изключителна мекота, Phylon пяната олекотява движенията, а гумената подметка я прави издържлива на всеки терен.

Но не искаме да се задържаме твърде дълго на едно място, обръщаме внимание и на отсрещната стена. Там ни посрещат искрящите Puma мъжки обувки FUTURE RIDER PLAY ON със свежата си комбинация от цветове и материи. На пипане, усещаме основно велур, текстил и кожа в горната част, а отдолу релефна гумена подметка. Ниският профил на модела го прави отличен за всеки тип движение, а също разбираме, че междинната IMEVA подметка осигурява допълнителна лекота. Сега вече започваме да се двоумим между него и  Nike W AIR MAX 270 REACT. Изобрът няма да е лесен!

Продължаваме обиколката на District магазина. Тук-там поглеждаме някое яке или тениска, но се спираме за по-дълго на искрящобелите дамски Nike AIR FORCE 1 07 с акцент в цвят “лайм" на страничното лого и петата. Удобен, универсален, стилен, един нов чифт класически AIR FORCE 1 лесно допълва всеки аутфит и никога не е в излишък на гардероба.

Времето в магазина като че ли е спряло, толкова ни липсваше автентичното усещане да пазаруваме на живо. Оказа се, че дори и с новите мерки за безопастност, изживяването може да бъде приятно и увлекателно. Екипа на District се е погрижил максимално за удобството на клиента и затова много скоро ще се завърнем и за втори тур. Дотогава си взимаме бързо един чифт от новите Nike W AIR MAX 270 REACT, нетърпеливи да ги добавим към колекцията. Ами вие? Препоръчваме ви да посетите най-близкия магазин на District още днес, за да се сдобиете с няк? Уверяваме ви, няма да има място за притеснение, след като още с влизането ще бъдете посрещнати от свежи модели обувки, както и от множеството налични намаления. Но ако все още не се чувставате готови за офлайн пазаруване може да го направите на www.district.bg.